maanantai 24. toukokuuta 2010

Kesää toukokuussa

Kevättalvi muuttui kesäksi. Jäät lähtivät Kuoringasta päivässä. Telkät ja joutsenet tulivat jo ennen jäiden lähtöä. Yön yli tuli helle.
Helsingin junamatkan jälkeen alkoi pian kevätkiireet. Ja kun helle tuli alkoi pihalla hullunlainen aktiviteetti. Voisi kuvata eufooriseksi tilaksi. VAIKKA allakka kertoi, että eletään toukokuun alkupuolta, niin pihalle ostettiin jo orvokkiruukkuja. Grilli kannettiin esille ja kuisti laitettiin kesäkuntoon. Rannasta tuoksui terva ja vene saatiin vesille. Laiturin ensimmäinen osa pääsi veteen. Nyt on jo koko laituri valmiina.
Sokea Gregorius tallusti rantaan ja putosi veteen. Osasi uida. Onneksi näin että hän ui poispäin laiturilta ja sain pelastettua uimarin.
Öinen sisävessan käyttö = lattialle pissiminen jatkuu ja jatkuu. Hankimme uroshousut molemmille. Nyt housut osataan riisua! Miten saisi sen touhun videolle! Ei auta muu kuin vaippa ympäri koiraa ja sen jälkeen kiinnitys maalarinteippipaloilla. Paras keino. Ja kyllä niihin pissitään!! Että epäonnistuneet kasvattajat sanoisivat koira-asiantuntijat. Tiedä häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti