sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Neitsyiden aika

En usko horoskooppeihin enkä ennustuksiin. Aikauslehtien horoskoopit ovat silkkaa humpuukia ja en luota ennustajaeukkoihinkaan. Astrologia on asia erikseen. Minulle tehtiin lähes kolmekymmentä vuotta sitten tarkka kuvaus luonteestani ja hieman tulevasta elämästä. Siihen tarvittiin tarkka syntymäaikakin (siis kellonaika). Tällä hetkellä on jo moni siinä mainitussa toteutunut, vaikka sillä hetkellä nauroin ja sanoin ettei ikinä toteudu.
Tähtimerkkien luonneanalyysit pitävät melko hyvin paikkaansa. En tiedä minkä takia elämässäni on niin paljon neitsyitä, niinkuin itsekin olen. Ensimmäinen aviomieheni, toinen avomies ja nykyinen aviomies ovat kaikki neitsyitä. Äitini oli neitsyt. Mieheni kaksi sisarusta ovat neitsyitä. Nämä siis lähipiirissäni.
Neitsyeen luonteenpiirteet ovat monessa suhteessa ristiriitaiset. Sanotaan että neitsyt on harkitseva, järkevä, jalat maassa-tyyppi. Samalla hän on hyvin sanavalmis. Itse ainakin loukkaan jatkuvasti ihmisiä suorasukaisuudellaan. Sanon heti mielipiteeni ja usein kärkevästi. Onneksi osaan käyttää anteeksi-sanaa. Neitsyt on pidättyväinen. Hän ei helposti päästä muita lähelle, sen takia hänellä on harvoin lähi-sydänystäviä. Samalla hän on seurallinen, jutunkertoja, viihdyttäjä ja sisimmässään haluaa kuulua joukkoon. Ja neitsyt pitää esiintymisestä.
Ulospäin suuntautunut käytös antaa usein harhakuvan. Luullaan neitsyttä itsevarmaksi, vahvaksi ihmiseksi. Kuitenkin hän on usein epävarma omasta onnistumisesta ja kaipaisi muilta positiivista palautetta.
Tällaisen luonteen kanssa on itse elettävä ja samalla on ymmärrettävä samanmoisia lähipiirissään. Jokaiselle on kuitenkin nämä annettu ja olkoomme tyytyväisiä saamiimme lahjoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti