torstai 29. maaliskuuta 2012

Kahvion ja kerhon kuulumisia

Eilen oli viimeinen kerho ennen pääsiäistä. Alustajaksi tuli seurakunnan vapaaehtoinen diakoni Isä Mauri. Aiheena "Lasarus". Ylämyllyn koulusta tuli 3-4 luokkien ortodoksioppilaat opettajansa Eijan kanssa virpomaan meitä. Isä Mauri oli jo pitänyt rukouspalveluksen, joten yksi oppilaista
luki uskonnon oppikirjasta luvun Lasaruksesta. Hyvin olivat läksynsä oppineet. Laulettiin tropari ja lopuksi Jumalanäidille.
Taimi oli tehnyt pääsiäismuna- ja käspaikkanäyttelyn ja arvonnan isossa lasipurkissa olevien maalattujen kananmunien määrästä.
Yllätyvieraaksi saimme Wilson Kirvan, joka oli esiintymiskiertueella terveystoimen kanssa Liperissä. Wilson tervehti kaikkia kädestä ja jutteli mukavia.
Meillä kävi pari uuttakin asiakasta, joka on meille aina suuri ilonaihe. Tietysti olemme iloisia jokaisesta asiakkaista ja vakioasiakkaathan pitävät toimintamme pystyssä, mutta uusiakin mahtuu ja ovat tervetulleita!
Nyt me vapaaehtoiset Taimi, Riitta, Risto ja minä saamme aloittaa omat pääsiäisen valmistelut ja elää suuren viikon tapahtumat odotellen riemukasta ylösnousemisjuhlaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti