maanantai 18. huhtikuuta 2011

Vähän tietoa, mutta tunteella

Tiedän politiikasta hyvin vähän. Olen seurannut vaalikeskusteluja, mutta silti tieto on pinnallista. Mutta olen aina tietänyt oman poliittisen kantani. Se ei horju. Ehkä juuri sen takia minua suututtaa, hävettää ja ihmetyttää miten ihmiset kääntävät takkinsa ja äänestävät päättäjiksi sellaista puoluetta kuin perussuomalaiset. Miten pieni Suomi pärjää maapallolla, jos sulkeudumme omaan maahamme. Viis globaalisaatiosta, eurooppalaisuudesta, vapaasta liikkumisesta, luonnonsuojelusta, maahanmuuttajista, kriisiavusta, kehitysyhteistyöstä jne jne. Nyt toimitaan vain omassa maassa ja laitetaan lintukodot kuntoon. Ehkä olisi pitänyt ajatella miten maailma vastaa esimerkiksi vientipolitiikassa jne. Ehkä suomalaisille tulee viisumipakko euroopan maihin? Tai pitäisikö kieltää ulkomaille matkustaminen? Odotellaan. Ehkä ministerisalkut kiinnostavat persuja niin paljon, että uhot unohdetaan ja hallituspaikka kelpaa? Kuka pettää silloin ja ketä? Onneksi suurin puolue on vakaa ja pysyy linjassaan.

1 kommentti:

 1. just det. helvete. dethär är ju en fars...men tyvärr en verklig fars. Och nu även i Finland. Vi skojar om att vi konstnärer nu måste börja måla svanar och sjöar för att få stöd...men hoppas det verkligen förblir skojande...
  Folk säger att det är blåst ur proportion att dessa idioter aldrig kommer att få ett stort inflytande... men visst är det redan sorgligt att folk röstar på domhär - att dom inte ids ha större öppnare värderingar.
  Jag vet inte vad som felas...visst finns det problem i varje europeiskt land, Finland medberäknat men inte löser vi dom genom att vända oss inåt.

  jisses.

  jag tycker fortfarande att du ska gå in i politiken.

  kramar

  VastaaPoista