sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Ulkotyöt kutsuu

Työlistalla on useita suurempia kohteita. Yhden suurimmista olen jo suorittanut puoleen väliin. Ensin otin työvoiton tai pitäisikö sanoa kävelin mieheni tahdon yli. Kyseessä on pienen kasvihuoneemme "remontti". Kolme vuotta peräkkäin on tomaatintaimet alkaneet homehtua jo ennenkuin ensimmäinen tomaatti punastuu. Kasvihuone oli perinteinen. Ensin hiekkaa ja sen päälle multaa. Keskellä käytävä.
Lapioin pois kaikki mullat, niin että hiekkapohja jäi. Pesin koko kasvihuoneen sisältä ja ulkoa, käyttäen Toluvettä. Nyt on kasvihuone saanut tuulettua. Se tapahtui kyllä suunnittelematta, koska tilaamani sora osoittautui hiekaksi. Tällaista se kaksikielisyys teettää. Nyt odottelen murskakuormaa. Laitan kasvualueille murskaa ja istutan tomaatit turvesäkkeihin. Sen lisäksi istutan ruukkuihin yrttejä. Saa nähdä auttaako "naisten kotkotuksia kaiken maailman ohjelmista ja puutarhalehdistä".
Pari muutakin multatyötä on vielä odottamassa.

Sitten aloitin siivouksen ja järjestämisen aitassa. Siihen teen oman TYÖHUONEEN. Siellä aion kirjoittaa, hieroa aivonystyröitäni, harrastaa käsitöitä, lukea ja OLESKELLA.
Suurin kompastuskivi on edelleenkin nettiyhteyden saaminen sinne. Mokkula tietty, mutta on kuitenkin aika arvokas, kun meillä on parinsadan metrin päässä laajakaistayhteys. Pitää vielä soitella Elisan kanssa.
Martela Outletista ostin kunnolliset työpöydät. Huoneessa säilytyksessä olevat kaapistot ym joutuvat nyt kylmään varastoon, niin julma olen. Ajattelen vain itseäni, en vanhoja huonekaluja, jotka odottavat uutta kotia jostakin.
Tiedän että talvipakkasella kipaisen takaisin sisälle koneineni, mutta on niin ihanaa toteuttaa unelmiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti