maanantai 23. tammikuuta 2012

Miniloma pääkaupunkiseudulla

Loma kesti perjantai-aamusta maanantai puoleenpäivään. Paljonhan ehti tehdä ja kokea, kun jätti yöunet vähemmälle kuin kotona. Paljon mitä olin suunnitellut (esim. tietokoneen käyttöopastusta ym) jäi tekemättä, mutta ehtii myöhemminkin. Tapasin kuitenkin Jussin (saa kuulemma käyttää hänen nimeään), siis esikoiseni ja hänen tyttöystävänsä. Jussin luona asustelin pe-su. Vierailtiin matkamessuilla. Minun afrikkavirukseni lemahti taas täyteen tautiin, kun tapasin aidon kenialaisen matkatoimistovirkailijan. Se oli sitten jambo ja sähköpostissa on tulossa tarjous. Toiselta tutulta matkatoimistolta sain tarjouksen koota ryhmiä ( heidän kohteisiinsa) ja sillä tavalla saada itselleni ilmaisen matkan ja ryhmänjohtajan hommat ajankuluksi. Kilpailuihin osallistuttiin, mutta ei sieltä ole mitään kuulunut! Ennenvanhaan kävin aina ammattilaiskortilla messuilla. Paremmat palkinnot ja upeat tarjoilut ammattilaisille!

Lauantaina kävin Hakaniemessä etnisessä kaupassa (kookosöljyä karppaukseen), kirpputorilta haarukoita ja veitsiä kahvioomme (0,20 - 0,40 kpl), iltakäyttöön käsilaukku (niin edullinen etten kerro hintaa) ja kauppahallista lohta. Taivaalta tuli räntää ja tuuli piiskasi kasvoja. Keskustan kaupat jäi käymättä, kun kuutosratikka vei kotinurkille. Lounaan ja kampaajan jälkeen päikkärit ja sitten valmistauduin synttärijuhlaa varten. Synttäreille menin tuttujeni kautta. Sain ihastella heidän uutta kotiansa, joka oli yhtä viihtyisä ja tyylikäs kuin edellinen koti. Tässä ei tarvinnut kiivetä portaita, vaan pääsi koneen voimalla ylös ja alas.

Juhlat oli ravintola Fannyssa. Kiva pikkuinen "lasi"ravintola. Rento meininki. Eki & kumppanit olivat rakentaneet orkestereille stagen ja siihen kuuluva tekniikka (ääni, valo...) Korkeatasoista. Itse olin paikalla kahden ensimmäisen setin aikana. Kolmas aloitti, kun lähdin. Jussi oli itse soittamassa kaikissa. Edelleen ihmettelin mistä nämä musiikkigeenit ovat tulleet! Mutta todella ihanaa, nautin suuresti. Eka setti tuntui korvissa, sitten kai jo tottui?!
Ei ollut monta tuttua, mutta joitakin kyllä: oi voi kun olivat kasvaneet!!

Sunnuntaina oli aika lähteä maaseudulle Nummelaan. Kummityttöni on kuukaudessa taas kasvanut ja kehittynyt valtavasti. Mutta onhan hän jo päiväkodissa ollut vuoden alusta. Kuulin että siellä on kivannäköisiä kavereita! Niin on hän itsekin sellainen söpöliini! Oli mukava, rento päivä. Ilta meni telkkarin ääressä. Maanantaina FlyBe toi kotiin Joensuun kentälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti